Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

lördag 11 mars 2017

När man plötsligt får en chans...Några av de käraste jag har...

Och plötsligt händer det ofattbara. Den där trisslotten som någon sträcker fram. Skrapa eller inte skrapa. Den där dörren som någon håller i. Öppna eller inte öppna. Det där vägskälet. Men hon chansar och det otroliga händer. Och pärmvärldsmamman som följer årstiderna från sitt lilla randiga pärmvärldsfönster och drömmer om andra tider får hux flux möjligheten att resa runt i Europa överallt och kanske sedan i hela världen. Det ligger framför henne och nu måste hon kanske välja.

Det river och sliter. Hon vänder ut och in på sig själv. Och hon vill. Hon vill så det värker. Hon väger det ena för det andra. Pärmvärlden eller den riktiga världen. Hon vill både och. Hon älskar sina arbetskamrater. De är hennes familj. Hon älskar att kunna göra skillnad. Om så bara för en enda. Det finns liksom nu i hennes hjärta. Även fast det inte var något hon drömde om alls. Till en början. Men eftersom hon tror och är övertygad om att det mesta som händer har en betydelse och avsikt så var det nog någon mening med att hon har varit där hon har varit.

Och det andra. Hon vill så gärna prova. Så gärna att det värker. 

Och man kanske bara lever en gång.

Och Norwegian säger välkommen.

Och än en gång har det visat att ärlighet varar längst. Och att det lönar sig att vara någorlunda hederlig och sann.


Kram på er!


4 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Grattis grattis!! Åhh så roligt!! Klart att du skall lämna pärmvärlden för någonting helt annat!! Hade du inte velat gå vidare så hade du inte ens funderat på att lämna ditt nuvarande jobb!! Så gör det!!
Kommer att bli en fantastisk utmaning och åh så kul!!
Lycka till!!! Kram Annika

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åhh!!! Tack fina du!!! Har värsta paniken nu!! Vet inte hur jag ska göra och tänka. Polisen beviljade ingen tjänstledighet och nu måste jag ta beslutet. Eller vänta lite grann och hoppa på senare. Tack för all pepp!!!

Stoor kraaam
Petronella

Anonym sa...

Älskar dina fantastiska texter💕

Bosse Lidén sa...

Jag är nyfiken så jag spricker. Vad är det som händer? Ska ni flytta huset ännu en gång? Mot väster?
Stort lycka till kram från söder