Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 21 september 2015

Tur att det är lite rosaskimrigt och dimmigt...

Godkväll!


Det är en fullkomlig gåta hur han den där prinsesspappan står ut och härdar sig igenom allt. För hon den där prinsessmamman är minsann inte alls så lätt att tas med alla gånger. Hon kan vara liksom superdryg och en smula påfrestande och får sina infall och påhitt lika snabbt som en gris blinkar och vinner lite nätauktioner här och där och typ aldrig förankrar någonting och sedan rycker hon bara på axlarna och ser så där oskyldig ut. Och säger att det bara blev så. Eller si. Att hon blev lite kär. Att det ibland går lite fort. Att hon ibland inte hinner tänka. Och så står hon där med de där hundögonen och det liksom bara är lite "oj då" över alltihopa.

Och det är då det är en sådan himla tur att den där prinsesspappan ser prinsessmamman genom lite rosaaktigt skimmer och lite dimmigt och en smula otydligt och åker och hämtar de där megaotympliga grejerna trots att han inte alltid gör raketen och vågen och klappar händerna av förtjusning men han har som tur är de där snällbrillorna på sig och tycker så mycket om den där prinsessmamman.

Trots allt.

Och innerst inne.

Och när jag ändå har er på tråden.

Mer dans till folket.Måndagskram

8 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Jag förstår dig precis! Här blir det emellanåt en bön om lite avbrott ifrån Blocket och Tradera pga att han måste vila ut.

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hahaha! Hanna, det finns alltså flera.. :) :)

Kram på dig!
Petronella

bokdags sa...

Låter underbart tycker jag ❤

mammi sa...

Det där är äkta kärlek det

Bosse Lidén sa...

Vilken himla tur att det finns sådana där Prinsesspappor. Tänk om han gjort vågen också. Vi grabbar är ett tåligt släkte. Charm, list, ögonvift, rävar bakom öronen och smaskiga efterrätter impar på oss. Då fixar vi alla flirtfraser. "Jag måste berätta en sak. Kan du vara snäll och ..." Kram Bosse

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hahaha!
Preciiis så är det, Bosse... ;)

Kram
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Bokdags... Eller hur... ;)

Kram
Petronella

Prinsessorna på Bellevue sa...

Eller hur, Mammi!!! <3

Kram
Petronella