Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

onsdag 2 september 2015

Och regnrandiga pärmvärldsfönster...

Godkväll!

När allt var lite enklare...

Och så är det sådär igen. Sådär rörigt och kaosigt och gyttrigt och plottrigt och förvirrat och den där uberstressiga Bellevuemamman glömmer en massa septemberviktiga grejer som är angelägna och har liksom inte koll på alla föräldramöten och tider hit och dit och när det hopar ihop sig och hon kommer på sig själv att sitta och drömma sig bort och liksom med dimmig blick tokstirra på ostyriga molntussar däruppe. Och regnrandiga pärmvärldsfönster. Halvt om halvt okontaktbar. Inte riktigt närvarande. Onåbar. Brukar vara så där såhär i början av allt nytt och terminstarter och gympatider och träningar och matcher och fiollektioner och den ena med det tredje. Och jobb som hopar sig. I osynliga svajande och pressande högar på skrivbordet.

Och när hon hellre vill vara här.

Än där.Kram

4 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Ja, det är allt annat än lätt att hinna med och få ordning på allt som ska hållas ordning på. Och då har jag bara tre. :)

Mittgodastefinaste sa...

Mycket logistik blir det! Och jag har ju som ovanstående också bara tre!

En fin helg till dig!

Kram Jenny

Bosse Lidén sa...

Här skickar jag upp lite sol och härligt höstväder och hoppas du landar i lugnare tankar. Annars finns en möjlighet till som inte handlar om pärmar. ;) Kram Boooo.
Ps. Visst är det dumt ordnat så att man bara kan vara på ett ställe på jorden samtidigt.

Bokdags sa...

Det gäller att ta det lugnt, allt ordnar sig, allt behöver inte vara perfekt! Kryp ner i badet ihop med mannen och ett glas vin istället. Ni är viktigast! Utan er funkar inget…..
Kram!