Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

tisdag 23 september 2014

När man kör med stoneface och verkar oberörd och hoppas på det bästa...

Godmorgon!

Basilikakyckling med ingefära och vitlök...

Den där mamman som liksom är full av tacksamhet men har ett huvud som spänner och har sig blir liksom lite slut som artist och kraftlös nu när hon jobbar hela dagarna och har ett halvt fotbollslag att ta hand om på kvällarna. Och måste klappa och prata snällt och ömt med den där tvättmaskinen som verkar vilja ge upp och andas sitt sista andetag. Men mamman låtsas som ingenting och kör med stoneface och verkar oberörd och tvättar på i alla fall. Och hoppas på det bästa. 

Men om hon råkar hamna lite i horisontellt läge på kvällskvisten. Om bara för att hämta andan ett pytteliten stund. Så svimmar hon tvärt och på direkten och vaknar upp till läskiga CSI-program som dånar i hela huset. Och den där pappan. Han svimmar tydligen också av. Vareviga kväll.

Men mamman tittar på honom med kärlek. För den där mannen är så snäll och masserar mamman när hon ser blixtrar och han är Ernstig och dan och lagar den godaste Kajsa Varg-mat. Så där god så man himlar med ögonen och typ svimmar av på fläcken. Då med.

Så mamman stapplar upp på avsomnade ben. Och väcker den där stjärnkocken.

Vareviga kväll.

Med den där dånande läskig CSI-musiken.

I bakgrunden.


Kram 

4 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Men visst är det mysigt att somna till där i tv-soffan. Här lägger vi oss tidigare på kvällarna i sovrummet, tänder ljus och läser på varsin dator eller bok, kram Suss

Marie maräng sa...

Så härligt! Det är kärlek det om något!

Ha de gott!
Kram Marie

Änglarna finns sa...

Go kväll!!
Sitter för det mesta med den där mysiga känslan, när jag läser din blogg! Så även nu!! Fast klart inlägget om stora dottern var ju fruktansvärt...så jag hoppas av hela mitt hjärta att hon mår bättre nu!!
Kram Annika

inger - Soldat Rymans Stugor sa...

Jo, men visst är man trött om kvällarna, vi har ingen tv hemma men jag somnar tvärt ändå med boken över näsan<3 Kram