Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 27 april 2014

När man inte vill vara en liten lort...


Godkväll!

Ett späckat schema som man knappt kan sticka in ett A4 ens emellan och när det liksom går i varann och lite över och kors och tvärs men dansa halva natten har väl ingen dött av och långa middagar är ju aldrig fel och lite hit och dit och många timmar i bil och lite mer fart på gungan och sova minimalt klarar man väl av i några dar när liksom hela livet är ett disco ibland och man jagar små Florpiskorvar som hux flux fått värsta rymmarlusten och en längtan ut i världen och kanske är det för att det är sommar i luften och karusellåkande och ballonger som går till väders och trastar som sjunger och man snubblar på somriga Conversehögar på glasverandor och mamman har typ litegrann börjat på världens roligaste jobb och går omkring och är lycklig och inte ens den där evighetstrasiga bilen kan få ner humöret.

Och sedan vill mamman inte vara en liten lort.

Inte för allt i världen.

Och tänker på Skorpan.

Och vill vara som han.

Precis så.


Kram


6 kommentarer:

himmelstäppan på smultronbacken sa...

Mamman är ingen lort, bara en trevlig person som möjligen har lite lort under naglarna efter att ha sålt fina blommor till tjejer på söndagsutflykt!
Kram från Åsa

Anonym sa...

Näe...Ingen lort alla &.......Så underbart hus ♡ ...

/Kram

Anonym sa...

Ingen vill vara en liten lort. Fast ibland känner man sig sådan av olika skäl. Du verkar ha haft en intensiv helg. Bilar kan vara envisa. Måndagskram Bosse

Jennica... sa...

Vilket fantastiskt hus ni har! Det är verkligen helt underbart!

Och nej...ingen liten lort....men ibland kan man känna sig så...men nej! :)

Kram Jennica

Avslutat konto sa...

Hej fina prinsessmamman!

Nu var det så länge sen igen! Oj oj... men lika glad och varm i hjärtat blir man av mammans ord och tankar, du underbara kvinna som har så stor plats i ditt hjärta så det ryms inte mindre än SEX prinsessor i det!

Stor varm kram från smeden!

L <3

frk. Frida Fortissima sa...

Ert hus är fantastiskt och fantastiskt låter ert vårflow!
Kram