Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 6 april 2014

När mamman är dryg och självgod och mallar sig...

 Godkväll!

Fanny på maskerad igen...

Hon den där med gitarren på ryggen som väsnas och hörs, saknas något alldeles förträffligt när hon slänger igen dörren med en smäll och säger att vi syns snart igen. Och mamman med de trötta lövräfsarbenen vältrar sig lite i sorg och saknad och spelar Fidelimusik och varvar med att beta av fyra kubik med stryktvätt och klappa på pappans febriga panna. Och den där efterlängtade helgen efter en kalabalikvecka svischade bara genom Bellevuehuset med ett vinande och hux flux är det sen söndagskväll och äntligen är efterlängtad Frida hemma igen efter Örebrocup hela helgen, som de dessutom vann för andra året i rad, och mamman är stolt som en tupp för det är inte klokt vad de där makalösa innebandytjejerna i Per-Ols är bra.

Och mamman har varit på Norrby teater och har varit dryg och självgod eftersom hon var den enda i sällskapet som gissade på rätt mördare i fikapausen och slog sig på bröstet och var pösig. Och proppade i sig så mycket kex och äggmackor efteråt att hon knappt orkade gå.

Och de där toviga flickorna med hår till rumpan har varit till kusinen Matilda och lekt hela helgen och har störtat i säng med studsmattedarriga och slutkörda ben. Medan Fanny var hos kusin Mikaela tills det blev kolsvart och kvällskyligt.

Och nu ska den där supersmarta deckarmamman malla sig lite i soffan en stund.

Och vältra sig lite i saknad och sorg.


Kram

Duktiga skådisar och himla bra teater...

Temys hos barnens farmor efter spännande teater...

3 kommentarer:

Lena sa...

Du har all rätt att malla dig. Både över dig själv och flickorna (och säkert maken också, hihi).

Ha en fin start på veckan!

Kram Lena

Anonym sa...

Tänk att du är en sådan fena på att gissa rätt mördare. Vi brukar också alltid göra det. Försöka alltså. Måste berätta och be om ursäkt. Om Fi klagar på smärtor i ansiktet beror det på att gubben med en hjärncell har tryckt på henne och på alla lampor ovanför hennes huvud för att han ville lyssna på hennes låt och röst. Sedan tänkte den enda hjärncellen till, efter att först ha haft ett solomöte. Då förstod jag vad du menade Petronella. Suveränt bra. Jag la in henne direkt på min Facebooksida. (Trist att det slutade så tvärt efter 3.18 min.) Jag gissar inte, jag TROR att er äldsta dotter kommer att bli något stort. Kram från Fanset Bosse

Prinsessorna på Bellevue sa...

Men goa rara Bosse… Inte så lätt att förstå ju… ;) Hahaa! Himla rolig är du också och himla, himla snäll!! Och vad gulligt att dela…. Och jag vet…. MINNET tog så himla SNÖPLIGT slut efter just 3.18, men ska lägga upp hela sedan… Har flera versioner… Och jag tror att era fina och fantastiska döttrar också kommer bli något stort!!! Ska förresten hälsa henne det, och fråga om hon har lite ömmande skalle.. ;)

Kraaaamar
Petronella