Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

tisdag 24 november 2015

En bil med ögonfransar...

Godkväll!


Om man står där i bilhallen och funderar och velar och hattar hit och dit i tanken och försöker vila än på den ena höften och än på den andra och liksom inte kan vara en sån där velpella utan måste bestämma och besluta sig kvickt och någon gång och om man då pillar på något svart som sticker ut ovanför framlysena och frågar vad det är och får till svar att förra ägaren hade ögonfransar där. Då smälter man ju som en mjukglass i stekheta juni och känner med ens en sådan innerlig ömhet och en värme och  tillgivenhet till världens minsta bil. 

Som har haft ögonfransar. 

Och så ler man och säger empatiskt och smilande att en sådan bil måste ju på studs få flytta hem till ett gult Bellevuehus och bli omhändertagen av en lika skamfilad och nött ägare.

Och så fick det bli.

Och den slitna och utschasade nya ägaren är så himla lycklig.

Om ni bara visste.


Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stollfia! Nu vet jag vem som kunde ha fått kört den lilla polisbussen "Polisa", kommer du ihåg den? Det var ögonfransar på framlyktorna och 2 långa flätor som hängde ner på sidorna, och som vi skämdes när tvingades köra omkring med den. Tror det var kvarterspoliserna som hade den i någon formav utbildningssyfte. I vilket fall, lycka till med bilen. Kram Tuija

Prinsessorna på Bellevue sa...

What!!!! Hahaha! Näää, kommer inte ihåg den... :) Meen guuuu vad gulligt!!! Hit med en på direkten!!!!
Ögonfransar och flätor!!! Yeahhhh!!! :)

Kram Petronella