Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 14 juni 2015

Disco i silande kvällssol bland lönnar och syrén...

Godkväll!


Jodå. Vi finns kvar i det gula Bellevuehuset. I allra högsta grad. Även om vi är lite spillriga liksom. Men man blir kanske det när det ibland är så förgjordat mycket saker som ska hinnas med. Allt roligt som är i raketmånaderna maj och juni. De där månaderna som man knappt hinner uttala innan de har försvunnit med ett swisch och ett swosch.

Och vi har lyssnat på fioluppspel under regntunga nationaldagsmoln och viftat med flaggor och klappat händerna och jagat korvar och mumsat hamburgare och nattsuddat med världens bästa och ätit den godaste av mat och liksom rebellvägrat att gå in trots att det där junitjuriga vädret envisats och trilskats. Fast man kan visst ha dunjacka på sig när det är sommar. Går faktiskt jättebra.

Och ett antal discon har avklarats av den här sista skolveckan och utflykter har klämts in och sedan har vi varit på förskolans sommarfest och sjungit den blomstertid och fått den där klumpen i halsen igen. På de vackraste skolavslutningarna. Som alltid liksom är en blandning av både vemod och sommarlovsglädje. Och kramar och presenter och sedan kalas för världens bästa nioåring och disco i silande kvällssol bland lönnar och syrén.

Rapport kommer. Men nu måste de där spillriga sova.

En smula.

Kram


2 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Det är allt bra märkligt att de här vackra månaderna ska vara så späckfulla!
Jag har i många år haft en dröm om kafferep vid syrénblomning, men det hinns som aldrig med. Nu har jag klurat ut att det får bli någonstans mellan att den yngste flyttat hemifrån och innan jag fått barnbarn. Då torde dessa månader vara något litet mindre fyllda. För din del lär inte det mellanrummet bli så stort, kanske troligast inte alls. Du får helt enkelt komma till mig på kafferep istället.
Kram!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Nää, det där glappet kommer ju inte att hinnas med... ;) Visst är det späckat!! Späckat med en massa roligt och då får annat stryka på foten, även om jag älskar att skriva. Fast det får bli det där lyxet när allt annat är gjort. Även om jag ibland sätter mig och skriver ändå. Bland allt bråte och strykhögar och allt dåligt samvete som bara bågnar runt omkring... Kommer gärna till dig på kafferep någon gång, Hanna!! Även om syrenerna har blommat över... ;)

Kram
Petronella