Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

måndag 27 oktober 2014

Det kan faktiskt hända...

Godkväll!


Det kan hända att man råkar se att någon är precis i färd med att slänga superurgamla grejer. Och det kan hända att man yppar förskräckt att man inte kan slänga sådana prylar bara så där. Det är typ kriminellt och lite halvbrottsligt. Och en gammal dam som är söt som socker och har de vänligaste av ögon kanske säger att man gärna få ta dem.

Och så kanske man stuvar hela bagaget fullt. Fast man inte riktigt vet vad man ska göra av det. Bara att man har gjort en god gärning. Typ en räddningsbedrift. Och kanhända att man åker hem och är lite nöjd med sig själv och sitt verk. Och typ ville ta med den där rara damen hem på te. Eller nåt.

Sedan kan det hända att de där åldersstigna världsgamla grejerna blir liggande i det där bagageutrymmet i en sisådär tre månader. Och att de liksom får resa runt lite och se sig omkring.

Och att man till sist åker till en hembygdsgård eller nåt och ställer av grejerna där.

Jag säger inte att det har hänt.

Säger bara.

Att det kan hända.


Kram



2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bra att du är tydlig och skriver att det kanske inte har hänt. Du är bättre än du kan ana som bloggskribent. Vilken hög lägstanivå du har. Höstkram Bosse

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hahaha! Bosse, jag är värsta sopstationspolisen och spanar alltid efter fynd när jag är där... Uppskattas inte alltid av alla härhemma, kanske skall tilläggas... :)

Tack! Antar jag... ;)

Kraaam tillbaka
Petronella