Inredning, Husbygge, Härliga barn, Ånglar, Drömmar och Trädgård

Inredning, Husbygge, Härliga barn, Änglar, Bullar, Pelargoner, Drömmar och Trädgård

söndag 6 juli 2014

När det liksom svämmar över lite...


Godkväll!

Även liten Floriskorv hade show...

 När födelsedagsmamman och födelsedagspappan liksom kände sig lite utsnytna och urkramade på lördagskvällen av alla katastroftankar och av all oro och läskiga farhågor och tumult och villervallakänslor och sömnbristen över hela alltet var som ett tjockt och tungt täcke och de liksom låg som två loskor och lite ur balans. Så pysslade tre små prinsessor i köket under hysch hysch och fnitter och viskningar och det jobbades och vispades och det plockades blommor och smultron under stora eken.

Och plötsligt så kom drottning- och kungabarnen in med den finaste tårtan och smultron- och krusbärsbål och sjöng och hurrade för de förbluffande och paffa loskorna i soffan. Och det hölls tal och det skålades för mamman och pappan och det klappades händer och Flisan sade att det blev den kuligaste kvällen ever, trots inställt kalas och galej. När man inte riktigt mäktar med.

Och de öste beröm och storslagna eloger och fina komplimanger över mamman och pappan som satt och mallade sig och pöste i soffan och var tårtmätta och bålnöjda och fick kalasunderhållning och skönsång och uppträdanden och kände den där känslan.

Ni vet.

När det svämmar över lite.


KramFelicia hade gjort stora servettrosetter och sjöng "Vårens Första Dag" och fösökte norpa åt sig några pussar av Florpan...6 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

Sickena underbara barn!!!!

Jennica... sa...

Men oj vad ni har varit med om! Så skönt att läsa att det trots allt kommer att ordna sig. Förstår att ni varit utom er av oro..... Men vilka goa tjejer som överraskade er! Barn alltså....bästa bästa!
Kram Jennica

Hemma på Sjuan sa...

Men så söta dina tjejer är! Hoppas det går bra med stackars skadade dottern! kram Suss

Ekenäsliv sa...

För det finaste man har är ju sin familj... Då svämmar det alt över då och då.
Och att det gjorde det här och då, det förstår jag. Söta som socker och så fina med varann alla flickorna på F.
Kram kram Anna

Mittgodastefinaste sa...

Så mysigt Petronella! Hoppas att det går bra med fotbollsflickan, det går tufft till på planen ibland och ju äldre de blir...

STORT grattis till dig kära bloggvän i efterskott, hoppas att du åt riktigt mycket choklad!

Kram Jenny

Frida Svensson sa...

så fint att de skingrade era tankar lite!